Dočekajte spremni novi talas krize

“Umesto da se unapred brinemo, bolje je da unapred razmišljamo i planiramo”.
Winston Churchill
online seminari

Poštovani prijatelji,

Pozivam Vas da Vi i Vaši saradnici učestvujete na „online“ uživo treninzima koje ću sa svojim saradnicima voditi u junu:

„Izgradnja i vođenje vrhunskog tima“, 9-10. jun, dva dana, 9-14h ( prodato ) – nov termin 24-25. jun, dva dana, 9-14h

„Kako uspešno savlađivati krize“, 16. jun, jedan dan, 9-14h

„Profesionalno vođenje i virtuelan timski rad“, 18-19. jun, dva dana, 9-14h ( prodato ) – nov termin 8-9. juli, dva dana, 9-14h

Pre nego što donesete odluku o učešću, proverite da li sledeće statistike obuhvataju Vas i Vašu kompaniju:

Iako je rad na daljinu postao standard, 4 od 5 vođa timova nema potrebna znanja i veštine za uspešno vođenje tima koji radi na virtuelan način.

Uz to, u kompanijama, zaposleni u svom radu koriste manje od 10% mogućnosti koje pruža aplikativni softver u njihovim uređajima (mobilni, tablet, PC …).

Obuku za uspešno savlađivanje kriza svojim menadžerima
, redovno, bar jednom godišnje, organizuje manje od 2% kompanija.

Prostor za napredak je ogroman. Upravo taj prostor je fokus obuka na koje vas pozivam.

Za područja vođenja i upravljanja u vremenu krize, “online” uživo treninzi su odlična zamena za tradicionalne “licem u lice” treninge. Po efikasnosti u učenju ih prevazilaze, kao i po količini znanja i veština kojima učesnici ovladaju u toku rada na ovakvim obukama. Uz to, ovakav vid obuke donosi i značajne uštede u novcu, vremenu i energiji učesnika, kao i kompanija iz kojih dolaze.

U radu koristimo najsavremeniju tehnologiju za vođenje „online“ uživo treninga koja u ovom trenutku postoji u svetu. Uz jedinstveno iskustvo, učesnici imaju realan osećaj kao da se nalaze u sali za treninge.

Programe obuka možete da pogledate i preuzmete putem gore navedenih i označenih linkova.

Za sve dodatne informacije slobodno me nazovite ili pišite.

Kratke informacije o obukama

Obuke „Izgradnja i vođenje vrhunskog tima“ i „Profesionalno vođenje i virtuelan timski rad“, namenjene su iskusnim menadžerima, liderima i rukovodiocima timova (menadžerskih, projektnih, prodajnih …) koji  žele da poboljšaju svoj ukupni liderski učinak, kao i onima koji će se ubuduće naći u takvim ulogama. 

Obuka “Kako uspešno savlađivati krize” namenjena je menadžerima srednjeg i višeg nivoa i sadrži set obaveznih standardizovanih procedura koje treba primeniti tokom trajanja krize kako bi se izbegle potencijalne štete po poslovanje kompanije.

Ovo nije obuka o timskom radu, već o uticaju koji vođa ima na rad tima  i načinu na koji podiže performanse  tima na najviši nivo. Posebna je zato što je fokus obuke na vođenju na bazi inženjerskih principa i procesu koji se odvija na relaciji vođa-tim.

Ova obuka je dizajnirana tako, da vam u zavisnosti od faze u kojoj se nalazi vaš tim, korak po korak, pruži konkretno efikasno rešenje, optimalno za rad i implementaciju radi pojednostavljenja radnih procesa u okviru vaših timova. Sve to, uz povećanje produktivnosti timova, smanjenje troškova, uštedu vremena i rast profita. 

Trening traje dva dana, ukupno 10 sati obuke, “online” uživo uz direktan rad sa trenerom.

Cena kotizacije za učešće iznosi 360€ po učesniku. 

Kotizacija uključuje rad trenera, obuku na najsavremenijoj tehnologiji za vođenje "online" uživo obuka, preseminarske, seminarske i postseminarske materijale, konačnu analizu edukacije i predlog koraka za poboljšanje, sertifikat - potvrdu o uspešno završenom seminaru.

Kompletan program možete pogledati i preuzeti putem linka "Izgradnja i vođenje vrhunskog tima"
Ukoliko ste ovaj talas ekonomske krize dočekali nedovoljno spremni, nemojte da dozvolite da se to dogodi i sa sledećim talasom krize koji nam je na vidiku. Program „Kako uspešno savlađivati krize“ je zasnovan na naučno utemeljenoj nemačkoj metodologiji, a korake i rešenja kojima ćete ovladati na ovoj obuci, ne možete da izbegnete ukoliko želite da vašu kompaniju održite na visokom nivou profitabilnosti u nadolazećem talasu krize. Ovu obuku, u saradnji sa svojim nemačkim kolegama, organizujem i vodim već 15 godina uz konstantno unapređivanje, namenjena je menadžerima srednjeg i višeg nivoa, a njenu delotvornost priznaje i profesionalna i naučna zajednica.

Trening traje jedan dan, 5 sati obuke, „online“ uživo uz direktan rad sa trenerom.

Cena kotizacije za učešće na ovoj obuci iznosi 250€.

Kotizacija uključuje: analizu stanja i prilagođavanje programa potrebama i zahtevima učesnika, sprovođenje radionice sa odgovarajućom temom, gradiva, radne brošure i originalne materijale za vežbe, za sve polaznike, konačnu analizu edukacije i predlog koraka za poboljšanje, sertifikat - potvrdu o uspešno završenom seminaru.

Kompletan program možete pogledati i preuzeti putem linka "Kako uspešno savlađivati krize"
Poznati obrasci vođenja moraju biti redizajnirani, jer konvencionalni alati za vođenje ne mogu sa jednakim učinkom da se prenose unutar virtuelnog prostora.

Na ovom intenzivnom seminaru naučićete, koristeći praktične primere, kako efikasno dizajnirati vođstvo na daljinu uz upotrebu najmodernijih tehnologija i rešanja za saradnju.

Trening traje dva dana, ukupno 10 sati obuke, “online” uživo uz direktan rad sa trenerom.

Cena kotizacije za učešće iznosi 360€ po učesniku.

Kotizacija uključuje rad trenera, obuku na najsavremenijoj tehnologiji za vođenje "online" uživo obuka, preseminarske, seminarske i postseminarske materijale, konačnu analizu edukacije i predlog koraka za poboljšanje, sertifikat - potvrdu o uspešno završenom seminaru.

Kompletan program možete pogledati i preuzeti putem linka "Profesionalno vođenje i virtuelan timski rad"

Dobrodošli!
Srdačan pozdrav,
Dragan Savić

P.S.
Pročitajte i moje tekstove:
“Nakon krize” je “Pre krize”
“Online” uživo seminari