Dokumenta

pet generacija upravljanja

Pet generacija upravljanja
vremenom

Upravljanje vremenom pretrpelo je snažnu evoluciju u proteklih sto godina. Zanimljivo je da mnogi ljudi prolaze kroz ove faze razvoja u sopstvenom životu i kroz lično iskustvo ovladavaju metodama pojedinih generacija upravljanja vremenom. 

pet generacija upravljanja

Vreme za sebe


Vreme za sebe je lek za vašu dušu. Jedan korak, svakog dana, na putu ka sebi. Da li je moguće da imate vremena za sve ostalo, ali ne i vreme za sebe? Da li vam je sve drugo važnije od vas samih?

pet generacija upravljanja

Progresivna relaksacija za otklanjanje stresa i povećanje performansi

Autor teksta koji je pred vama, je Stephen M. Auerbach (1942-2018), specijalista za kontrolu i upravljanje stresom, doktor kliničke psihologije (Florida State University), profesor emeritus psihologije (Virginia Commonwealth University).

pet generacija upravljanja

Uspešno vođenje tima i upotreba Persolog® alata - nemački model vođenja timova“ -

Pred vama je program obuke „Uspešno vođenje tima i upotreba Persolog®“ alata – nemački model vođenja timova“ („Professionelles Führen und Teamarbeit mit dem Persolog® Persönlichkeits-Modell“ ), verzija za 2020. godinu koji je postao „obavezno gradivo“ za menadžere i vođe timova vodećih nemačkih korporacija, malih i srednjih preduzeća i porodičnih firmi.

Testovi i analize

preuzimanje test

Test – moja lična vremenska kompetentnost

Pred vama je test koji vam omogućava da na vreme procenite nivo svojih osnovnih veština upravljanja vremenom i vaše ukupne vremenske kompetencije.

Infografike

infographic1

Zašto smo uvek zauzeti?

Navika da budete uvek zauzeti sastoji se od pet komponenti.

infographic2

Kako da prestanemo da budemo "STALNO ZAUZETI"

Ovo mozemo postići uz pomoć četri faze.