,,Online" uživo seminari

Dragi prijatelji, U eri digitalizacije, visok nivo digitalne pismenosti zaposlenih se podrazumeva. Razvoj tehnologija omogućio je da danas možemo da pružimo visokokvalitetne “online uživo” obuke. Pod uticajem novonastale krize dodatno podstaknutom pandemijom  korona virusa, jasno vam je da je ovakav vid obuke “online uživo” najefikasniji i preko potreban i uslovima fizičke izolacije, jedino moguć! online seminari “Online uživo” treninzi su odlična zamena za tradicionalne “licem u lice” obuke. Značajan broj obuka moguće je sprovesti po ovom modelu, uz povećanu efikasnost u odnosu na tradicionalne obuke “licem u lice” i uz značajnu uštedu vremena i materijalnih troškova. Moji klijenti, koji su u prethodne tri godine uveli ovakav sistem obuke zaposlenih, ovladali su neophodnim veštinama i ovu krizu dočekuju spremniji od konkurencije, sa manje stresa, straha i nesigurnosti od većine onih koji čitaju ove redove. Posebno su važne obuke: “Kako uspešno savlađivati krize”, “Veštine online prezentacije”, “Pametno upravljanje vremenom” i “Izgradnja i vođenje vrhunskog virtuelnog tima”. Neke od “online” uživo obuka koje smo u prethodne tri godine realizovali, a koje vam preporučujem, su:
Menadžment reagovanja i komunikacije u krizi

Trajanje obuke: 1 dan

Namenjeno: TOP menadžmentu
Kako održati efikasnu online prezentaciju i ostvariti ciljeve i kod najotpornije publike

Trajanje obuke: 2 dana

Namenjeno: Menadžerima svih nivoa
Povećanja efikasnosti u vođenju i radu na daljinu, uz upotrebu najmodernijih tehnologija (nemačka metodologija)

Trajanje obuke: 2 dana

Namenjeno: menadžerima svih nivoa
Razvoj vremenskih kompetencija i izrada individualne strategije za upravljanje vremenom, usklađenom sa jedinstvenim profilom vaše ličnosti

Trajanje obuka: 2 dana

Namenjeno: menadžerima svih nivoa
Inovativni modeli, nove tehnologije i njihova primena u B2B prodaji

Trajanje obuke: 2 dana

Namenjeno: direktorima prodaje i prodavcima.

Za vođenje „online” uživo treninga koristim najsavremeniju tehnologiju za vođenje online treninga koja u ovom trenutku postoji u svetu (Cisco Webex), koja omogućuje interaktivan rad i visoku efikasnost obuke. U toku obuke, učesnici imaju realan osećaj kao da se nalaze u sali za treninge.

Treninzi su interaktivni, a sve što Vam je potrebno za učešće je veza sa internetom. Možete učestvovati u radu preko vašeg računara, tableta, ili, mobilnog telefona.

Ali, oprez! – ovakvu vrstu obuku ne možete prepustiti treneru (instruktoru), koji nema odgovarajuće znanje i iskustvo. Efekat će izostati, značajan novac bačen, a dragoceno vreme i energija će otići u nepovrat.

Duže od 15 godina savetujem i vodim kompanije i pojedince na području menadžmenta reagovanja i komunikacije u krizi. Višednevne “Online” uživo treninge vodim duže od 3 godine, prošao sam obuku od strane najvećih svetskih autoriteta na ovom području i u trenutku kada sam tu tehnologiju obuke prvi put predstavio 2017. godine, bio sam prvi trener u regionu koji je u svom portfoliju imao takvu vrstu obuka.  Koliko mi je poznato, danas, 19. marta 2020. u trenutku kada pišem ovaj tekst, još uvek sam i jedini trener koji vodi višednevne “online” uživo treninge.

Šteta je što jednostavne i praktične “online” alate za organizaciju rada sada rapidno usvajamo zbog zdravstvene krize. Svi ti alati i principi za optimizaciju, pojeftinjenje i ubrzanje rada postoje već određen broj godina i nikakva zdravstvena kriza nije bila potrebna da bi se prepoznale njihove prednosti – već jednostavna logika unapređenja poslovanja.

U postojećim okolnostima, problem nedostajućih znanja i veština, sa kojim se suočavate vi i vaše koleginice i kolege, nećete rešiti vebinarima i LMS platformama. Oni imaju svoju funkciju, ali su limitarni. Do juče, popularne obuke sa mnoštvom “igrica”, besmislene “team building” i druge slične programe, bacite u smeće. Samo razmislite koliko su vam znanja sa tih događaja iz prethodnih godina, korisna u ovom trenutku i u poslu i u privatnom životu. Rešenje su online” uživo treninzi! 

Zato vam predlažem da, gledajući u budućnost, sebi i svojim koleginicama i kolegama, omogućite vrhunsko iskustvo “online” uživo treninga koje vodim i iskoristite novonastalu situaciju za sticanje potrebnih znanja i veština, da obezbedite prave alate i sredstva  za vas i vaš tim, koji će vam biti neophodni za uspešno rešavanje poslovnih problema koji vam, u postojećoj krizi, neminovno predstoje.  

Ukoliko razmišljate o organizaciji ovakvih obuka u svojoj firmi, u prednosti ste nad konkurencijom. Bar, do trenutka, dok konkurenti ne pročitaju ovaj tekst.

Dragi prijatelji,

Na pravom ste mestu, U PRAVO VREME!