Dragan Savić Youtube kanal.

Druge ljude poznajemo malo, a sebe ni toliko. 

Upravo nepoznavanje sopstvene unutrašnje prirode, sopstvenih snaga i slabosti, dovodi do brojnih pogrešnih odluka, pogrešnih izbora koje u životu pravimo.

Poznavati sopstvene snage i mogućnosti, danas je važnije nego ikad.

Svoj Youtube kanal sam pokrenuo sa ciljem da, kao međunarodni Persolog GmbH trener sa 12 godina iskustva u primeni Persolog metodologije koja je danas najbrže rastuća metodologija na području razvoja ljudskih potencijala u Nemačkoj i većem delu EU,  govorim o temama razvoja performansi pojedinca,  komunikaciji i međuljudskim odnosima i upravljanju vremenom.

Obrađivaću teme ponašanja pojedinca i organizacija u uslovima krize, posebno u uslovima kada se kriza i stres koji ona izaziva ne mogu otkloniti duže vreme.

Centralno mesto u mom radu zauzima Persolog metodologija koju je razvio međunarodni naučni tim nemačke kompanije Persolog GmbH http://www.persolog.de, koja je potvrdu svoje delotvornosti doživela i u uslovima krize kroz koju trenutno prolazimo.

Učesnici mojih treninga mogu Vam potvrditi da je rešavanje brojnih problema na različitim životnim područjima sa Persolog metodologijom mnogo laše i brže.

Dragi prijatelji, pred nama je jedno zanimljiivo putovanje. Pozivam Vas da pratite moj Youtube kanal i budete u toku sa važnim informacijama koje ćemo članovi mog tima i ja pripremati za Vas.

Dobrodošli!

 

Ostavite svoj komentar